Sposób przygotowania:
Babeczki z masą czekoladową 2
CIASTO:
Z podanych składników zagnieść ciasto i wylepić nim foremki na babeczki.
Upiec na złoty kolor w piekarniku nagrzanym do 220 stop. C. MASA CZEKOLADOWA:
Śmietanę kremową 30% zagotować razem z cukrem i cukrem waniliowym.
Czekoladę połamać i rozpuścić w gorącej śmietanie.
Odstawić do wystudzenia.
Śmietanę 36% ubić i połączyć z masą czekoladową.
Na dno babeczek kłaść dżem pomarańczowy, a następnie wyciskać szprycą krem czekoladowy.
Udekorować migdałami lub orzechami.
Z podanych składników zagnieść ciasto i wylepić nim foremki na babeczki.
Upiec na złoty kolor w piekarniku nagrzanym do 220 stop. C. MASA CZEKOLADOWA:
Śmietanę kremową 30% zagotować razem z cukrem i cukrem waniliowym.
Czekoladę połamać i rozpuścić w gorącej śmietanie.
Odstawić do wystudzenia.
Śmietanę 36% ubić i połączyć z masą czekoladową.
Na dno babeczek kłaść dżem pomarańczowy, a następnie wyciskać szprycą krem czekoladowy.
Udekorować migdałami lub orzechami.