Sposób przygotowania:
Babeczki z masą kajmakową
Mąkę posiekać z margaryną i cukrem szybko rękoma zagnieść ciasto można dodać łyżkę śmietany. Z ciasta uformować kulkę i owinąć folią włożyć do lodówki na 2 godziny. Po tym czasie wyjąć i rozwałkować ciasto na grubość 0,5 cm. Z ciasta wycinać kółka i wylepiać nimi foremki (można to zrobić na papilotki). spody nakłuć widelcem. Piec ok .15 minut w piekarniku nagrzanym na 200 stopni. Przygotować masę: mleko w proszku, cukier puder i cukier waniliowy oraz cappuccino wymieszać. Margarynę roztopić na parze. Do miski z suchymi składnikami wlać 50 ml wrzącej wody i szybko ubijać mikserem aż składniki się połączą dodać margarynę i ubijać aż masa będzie jednolita. Masę od razu wlać w ciepłe jeszcze ciastka pozostawić by ostygły. Ciastka dowolnie dekorować.