Sposób przygotowania:
Babeczki z masą z awokado i czekolady
Mąkę przesiać przez sito, dodać pozostałe składniki na ciasto i zagnieść. Pozostawić w chłodnym miejscu na 1 godzinę.
Ciasto rozwałkować i wypełnić nimi foremki do babeczek. Nakryć folią aluminiową dociskając ją i wypełnić np. ryżem. Upiecz na złoty kolor.
Czekoladę pokruszyć dodać mleko i masło, wszystkie składniki rozpuścić nad kąpielą wodną. Dodać zmiksowane na mus awokado.
Wymieszać. Masą napełnić ostudzone babeczki. Górę posypać kakao i pozostawić do zastygnięcia masy.
Ciasto rozwałkować i wypełnić nimi foremki do babeczek. Nakryć folią aluminiową dociskając ją i wypełnić np. ryżem. Upiecz na złoty kolor.
Czekoladę pokruszyć dodać mleko i masło, wszystkie składniki rozpuścić nad kąpielą wodną. Dodać zmiksowane na mus awokado.
Wymieszać. Masą napełnić ostudzone babeczki. Górę posypać kakao i pozostawić do zastygnięcia masy.