Sposób przygotowania:
Babeczki z owocami
Z mąki, cukru, masła i jajka ugniatamy ciasto, a następnie chowamy je do lodówki na pół godziny. W tym czasie przygotowujemy sobie budyń (wg opisu zamieszczonym na opakowaniu) i dajemy mu spokojnie wystygnąć. Kroimy owoce na drobne kawałki, ja wybrałam banany i brzoskwinie, mieszamy je w miseczce i z przekrojonej na pół cytryny wyciskamy sok, którym oblewamy owoce. Gdy ciasto będzie gotowe do wyciągnięcia z lodówki rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Ciasto rozwałkować na ok. 3 mm i wylepić nim foremki (najbardziej polecam silikonowe foremki bo nie trzeba używać do nich tłuszczu i nic się nie przykleja). Wkładamy foremki do pieca i pieczemy ok. 15 minut. Po wyciągnięciu babeczek, kładziemy na każdej łyżeczkę budyniu i posypujemy owocami, można każdą babeczkę dodatkowo skropić sokiem z pozostałej połówki cytryny.