Sposób przygotowania:
Babeczki z płatkami czekolady.
1. Na blaszce do pieczenia poukładać w rozstępach foremki do babeczek. Piekarnik w tym czasie włączyć na ok 175 stopni, aby był nagrzany.
2. Proszek, do wypieku babeczek z opakowania wsypać najlepiej do miski, dodać inne składniki ( jajka, olej i wodę ). Całość miksować mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji.
3. Zostawiamy w opakowaniu ok 2 łyżeczki płatków czekolady, a resztę wsypujemy do ciasta i delikatnie mieszamy, aby czekolada była w środku babeczek. Ciasto równomiernie wlewamy do foremek. Pozostałymi płatkami czekolady posypujemy gotowe już babeczki dla ozdoby.
Smacznego !
2. Proszek, do wypieku babeczek z opakowania wsypać najlepiej do miski, dodać inne składniki ( jajka, olej i wodę ). Całość miksować mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji.
3. Zostawiamy w opakowaniu ok 2 łyżeczki płatków czekolady, a resztę wsypujemy do ciasta i delikatnie mieszamy, aby czekolada była w środku babeczek. Ciasto równomiernie wlewamy do foremek. Pozostałymi płatkami czekolady posypujemy gotowe już babeczki dla ozdoby.
Smacznego !