Sposób przygotowania:
Babka kolorowy tulipan
Margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy żółtka i resztę składników na końcu ubitą pianę z białek. Ciasto dzielimy na 4 części: - do I części dodajemy kisiel czerwony, - do II części dodajemy 2 łyżki kawy, - do III części dodajemy 4 łyżki kokosu, - IV część pozostaje bez dodatków. Układamy ciasto łyżką na formę porcjami, na przemian i pieczemy w temperaturze 180 stopni C przez 30 min. Czasami babkę tą przekładam masą serową: ser biały mielony 70 dag margaryna 3/4 kostki cukier 1,5 szkl jajka 4 szt Składniki do masy serowej mieszamy i smażymy na ogniu około 5 minut. Pod koniec smażenia dodajemy 1 budyń śmietankowy, rozpuszczony w 1/4 szklanki wody. I wtedy ciasto po upieczeniu przekroić 1 lub 2 razy i przełożyć masą serową