Sposób przygotowania:
Baka z majonezem 2
1.Białka ubij z cukrem na sztywną pianę, połącz z żółtkami.
2.Dodawaj stopniowo mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną.
3.Cukier waniliowy, Proszek do pieczenia i aromat.
4.Masę połącz z Majonezem, dokładnie wymieszaj.
5.Piecz około 45 minut w temperaturze 170 °C.
6. Możesz posypać cukrem pudrem
7. Zrób lukier i polej
8. Albo polej czekoladą
2.Dodawaj stopniowo mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną.
3.Cukier waniliowy, Proszek do pieczenia i aromat.
4.Masę połącz z Majonezem, dokładnie wymieszaj.
5.Piecz około 45 minut w temperaturze 170 °C.
6. Możesz posypać cukrem pudrem
7. Zrób lukier i polej
8. Albo polej czekoladą