Sposób przygotowania:
Barszczyk czerowny
Na porcji rosołowej, szyjce z indyka lub innym mięsie gotujemy wywar. Ja gotuje ok. 30 minut. Dodajemy posiekane warzywa: buraki,marchew, pietruszkę, seler,por i pokrojone w kostkę ziemniaki.
Dodajemy przyprawy.
Gotujemy na bardzo wolnym ogniu ok.1 h -1,30 h
Podajemy z jogurtem na naturalnym lub śmietanką.
( Można do tego przepisu dodać fasolę JAŚ, namoczoną całą noc i wrzuconą jednocześnie z mięsem, a także garść posiekanej kapusty pekińskiej, niezapomniany smak. POLECAM....)
Dodajemy przyprawy.
Gotujemy na bardzo wolnym ogniu ok.1 h -1,30 h
Podajemy z jogurtem na naturalnym lub śmietanką.
( Można do tego przepisu dodać fasolę JAŚ, namoczoną całą noc i wrzuconą jednocześnie z mięsem, a także garść posiekanej kapusty pekińskiej, niezapomniany smak. POLECAM....)