Sposób przygotowania:
Befsztyk tatarski z jeleniny
Polędwicę z jelenia kroimy w równe kawałki. Umieszczamy w robocie. Solimy i siekamy, ale nie za drobno, aby nie wyszła papka. Dosłownie 5-7 sekund. Następnie mięso przekładamy na półmisek. Robimy wgłębienie i wbijamy jajko. Ogórki małosolne oraz cebulkę czosnkową drobno kroimy. Obsypujemy dookoła mięso. Posypujemy w wierzchu odrobiną soli i gotowe. Smacznego.
![Befsztyk tatarski z jeleniny Befsztyk tatarski z jeleniny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/befsztyk-tatarski-z-jeleniny-220935.jpg)
![Befsztyk tatarski z jeleniny Befsztyk tatarski z jeleniny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/befsztyk-tatarski-z-jeleniny-220936.jpg)