Sposób przygotowania:
Berlinka z serem spod pokrywki
Berlinki nacinamy wzdłuż na całej długości, wkładamy w nacięcie ser. Rozgrzewamy olej na patelni i układamy parówki, przykrywamy pokrywką i smażymy na małym ogniu aż ser się roztopi.
coś na szybko coś znanego
przysmak
Henia
Ej, a co ty specjalnego ostatnio ugotowałaś?! To jajko, co je pół godziny gotowałaś i dziwiłaś się,że ciągle twarde?! Może nic specjalnego w przepisach Papai, ale smaczne! Papaja przynajmniej ma odwagę wstawić przepis i pokazać co gotuje!!! A ty?! Jedynki, dwójki i chamskie komentarze, to twój jadłospis i to na każdym nicku. Nic sobą nie reprezentujesz!
Babciagramolka
Hi hi - Henia się zirytowała .Masz rację - głupio komentować Przysmak potrafi ( i nie tylko pod tą postacią) - a alternatywy na to co komentuje zero . Jak dla mnie to komentarze wiarygodne są od osób które same wystawiają się pod ocenę innych .