Sposób przygotowania:
Bezglutenowa babka kukurydziana
Masło rozpuszczamy na patelni. Jajka wbijamy do miski, dodajemy cukier i miksujemy na puch. Następnie wlewamy ostudzone masło i miksujemy razem.
Na koniec wsypujemy mąkę kukurydzianą razem z proszkiem do pieczenia i miksujemy do połączenia się składników.
Keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy ciasto. Babkę wstawiamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy przez 1 godzinę w temperaturze 180 stopni.
Ostudzoną babkę posypujemy cukrem pudrem.
Na koniec wsypujemy mąkę kukurydzianą razem z proszkiem do pieczenia i miksujemy do połączenia się składników.
Keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy ciasto. Babkę wstawiamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy przez 1 godzinę w temperaturze 180 stopni.
Ostudzoną babkę posypujemy cukrem pudrem.