Sposób przygotowania:
Sernik z dodatkiem twarogu
Podane w przepisie składniki na ciasto zagniatamy i odkładamy je do lodówki na ok 60 min.
Jajka wybijamy, dodajemy cukier i miksujemy. Dodajemy cukier waniliowy i masło a także oba sery i budyń. Krótko wszystko łączymy.
Ciasto dzielimy na dwie części. Większą częścią wykładamy spód przygotowanej dużej blaszki a następnie wykładamy masę serową.
Z pozostałej części ciasta robimy kruszonkę i zasypujemy masę serową.
Pieczemy ok 60 min w 180 stopniach.
Jajka wybijamy, dodajemy cukier i miksujemy. Dodajemy cukier waniliowy i masło a także oba sery i budyń. Krótko wszystko łączymy.
Ciasto dzielimy na dwie części. Większą częścią wykładamy spód przygotowanej dużej blaszki a następnie wykładamy masę serową.
Z pozostałej części ciasta robimy kruszonkę i zasypujemy masę serową.
Pieczemy ok 60 min w 180 stopniach.