Sposób przygotowania:
Biało-czarny kopczyk naleśnikowy
Naleśniki zrobić według mojego przepisu na puszyste naleśniki: https://gotujmy.pl/ciasto-na-puszyste-nalesniki,przepisy,171859.html Ser włożyć do miski, rozgnieść widelcem. Dodać żółtko, wymieszany cukier z cukrem waniliowym i aromat rumowy, wszystko dokładnie rozetrzeć i włożyć do lodówki na czas smażenia naleśników. Na plaski talerz położyć pierwszy naleśnik i posmarować go masą serową, na środku grubsza warstwa a na bokach mniejsza. Przykryć drugim, docisnąć. Rozsmarować krem czekoladowy tak jak masę serową. Przykryć kolejnym, docisnąć i ponownie posmarować masą serową i znów przykryć. Powtarzać czynność do momentu aż skończą naleśniki, ostatni ma być bez nadzienia (ja zrobiłam z 10 naleśników). Wstawić do lodówki przynajmniej na pół godziny. Posypać kopczyk obficie cukrem pudrem SMACZNEGO!