Sposób przygotowania:
Biszkopt z czekoladą
Ubij pianę z białek, stopniowo dodawaj żółtka i cukier.
Czekoladę rozpuść z masłem. Przestudź.
Do masy jajecznej dodaj mąkę i proszek, dalej czekoladę. Dokładnie wymieszaj.
Ciasto wlej do wyłożonej papierem blachy i piecz 30 min w 180stC.
Krem przygotuj w/g przepisu na opakowaniu.
Ciasto przekrój na połowę.
Środek przełóż kremem i dodaj owoce.
Wierzch ciasta posmaruj pozostałym kremem i posyp czekoladą.
Czekoladę rozpuść z masłem. Przestudź.
Do masy jajecznej dodaj mąkę i proszek, dalej czekoladę. Dokładnie wymieszaj.
Ciasto wlej do wyłożonej papierem blachy i piecz 30 min w 180stC.
Krem przygotuj w/g przepisu na opakowaniu.
Ciasto przekrój na połowę.
Środek przełóż kremem i dodaj owoce.
Wierzch ciasta posmaruj pozostałym kremem i posyp czekoladą.