Sposób przygotowania:
Biszkopt z jabłkami z patelni
W miseczce wymieszać dokładnie jajka (można mikserem), dodać mąkę kokosową i dokładnie wymieszać.
Jabłko pokroić w kosteczkę i dodać do ciasta. Delikatnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać masło klarowane. Wylać masę i smażyć na wolnym ogniu pod przykryciem żeby i wiech się ściął.
Zsunąć na pokrywkę i przełożyć na drugą stronę. Smażyć jeszcze chwilę by się zarumieniło.
Można podawać z ulubionym dżemem albo samo.
Ciasto można dosłodzić trochę do smaku albo wybrać słodkie jabłka.
Jabłko pokroić w kosteczkę i dodać do ciasta. Delikatnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać masło klarowane. Wylać masę i smażyć na wolnym ogniu pod przykryciem żeby i wiech się ściął.
Zsunąć na pokrywkę i przełożyć na drugą stronę. Smażyć jeszcze chwilę by się zarumieniło.
Można podawać z ulubionym dżemem albo samo.
Ciasto można dosłodzić trochę do smaku albo wybrać słodkie jabłka.