Sposób przygotowania:
Biszkopt z masą kokosową
CIASTO; białka ubijamy na sztywno z cukrem. Dalej ubijając dodajemy po jednym żółtku. Na koniec dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto wlewamy na blaszkę i pieczemy w nagrzanym piekarniku do temp. 180 stopni ok. 15 min.
Masa;
Kremówkę ubijamy z cukrem i śnieżkami na sztywno. Na koniec dodajemy kokos. Masę dajemy na godz.do lodówki. Na zimny biszkopt rozkładamy masę i polewamy rozpuszczoną czekoladą w kąpieli wodnej. Ciasto przechowujemy w lodówce.
Masa;
Kremówkę ubijamy z cukrem i śnieżkami na sztywno. Na koniec dodajemy kokos. Masę dajemy na godz.do lodówki. Na zimny biszkopt rozkładamy masę i polewamy rozpuszczoną czekoladą w kąpieli wodnej. Ciasto przechowujemy w lodówce.