Sposób przygotowania:
Biszkoptowa rozkosz
Rozpuścić galaretkę w 400 ml wody. Na blaszce układać biszkopty i polewać połową tężejącej galaretki. Mleko zagotować z cukrem(3/4 szkl.). W reszcie wody rozpuścić proszek budyniowy wymieszać z żółtkami i wlać na gotujące się mleko. Mieszać i ugotować budyń. Przestudzić. Rozprowadzić po biszkoptach i galaretce. Ułóżyć drugą warstwę biszkoptów. Zalać resztą tężejącej galaretki. Posypać płatkami czekoladowymi. Schłodzić.
Smacznego!:-)
Smacznego!:-)
Babciagramolka
Sandra S
Henia
Fajnie się odpowiada samej sobie?
Barbara Malafouris
Henia
Jako osoba lubiąca pouczać innych, proszę przyjąć moje grzeczne pouczenie,że słowo rozkosz w języku polskim pisze się przez Z! Jak na taką "chińską (o, przepraszam, grecką) uczoną" robi pani za dużo błędów ortograficznych (i nie tylko).
Henia