Sposób przygotowania:
Blok czekoladowy
Margarynę rozpuścić z cukrem.
Zestawić z ognia, dodać mleko, kakao i dokładnie utrzeć.
Dwa wafle ( ja użyłam okrągłych ) odłożyć, a dwa pokruszyć, dodać razem z rodzynkami i orzechami do masy i wymieszać.
Na jeden wafel wyłożyć masę, rozsmarować.
Przykryć drugim waflem .
Cały wafel położyć między dwie deski i obciążyć czymś ciężkim.
Odstawić na 1-2 godziny , aby blok ładnie się sprasował.
Pokroić według uznania.
Zestawić z ognia, dodać mleko, kakao i dokładnie utrzeć.
Dwa wafle ( ja użyłam okrągłych ) odłożyć, a dwa pokruszyć, dodać razem z rodzynkami i orzechami do masy i wymieszać.
Na jeden wafel wyłożyć masę, rozsmarować.
Przykryć drugim waflem .
Cały wafel położyć między dwie deski i obciążyć czymś ciężkim.
Odstawić na 1-2 godziny , aby blok ładnie się sprasował.
Pokroić według uznania.