ogonek17

ogonek17

Kucharz
[Przepisów: 12]

Boeuf Strogonów - z wołowiną

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

smaczna potrawa Normatyw na 4 porcje

Boeuf Strogonów - z wołowiną

Składniki:

Boeuf Strogonów - z wołowiną

 

Sposób przygotowania:

Boeuf Strogonów - z wołowiną
Przeprowadzić obróbkę wstępną mięsa cebuli i pieczarek. Mięso pokroić w słupki oprószyć pieprzem solą i mąką. Obsmażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu , przełożyć do garnka podlać wodą przykryć i dusić. Cebulę pokroić w piórka, pieczarki w plastry, zrumienić na pozostałym tłuszczu ,i przełożyć do mięsa i dusić , Ogórkii paprykę pokroić w słupki dodać do mięsa gdy będzie miękkie. Dodać koncentrat i przyprawić do smaku.

Tagi:

strogonow