Sposób przygotowania:
Bogracz z mięsa wieprzowego
Do garnka wlać olej, gdy się zagrzeje dodać pokrojoną w kostkę cebulę i zeszklić ją na złoty kolor. Mięso pokroić w kostkę i dodać do cebuli, smażyć do miękkości, co jakiś czas podlewać wodą, aby się nie przypaliło.
Na odrobinie tłuszczu usmażyć pokrojone pieczarki (ja dodałam pieczarki mrożone, ponieważ zapomniałam wcześniej kupić, a miałam w zamrażarce). Gdy mięso będzie miękkie dodać usmażone pieczarki i odsączoną z wody paprykę. Gdy zacznie się gotować dodać koncentrat i przyprawami doprawić do smaku.
Margarynę rozgrzać, dodać mąkę i zrumienić. Zasmażkę dodać do mięsa, aby zagęścić.
Na odrobinie tłuszczu usmażyć pokrojone pieczarki (ja dodałam pieczarki mrożone, ponieważ zapomniałam wcześniej kupić, a miałam w zamrażarce). Gdy mięso będzie miękkie dodać usmażone pieczarki i odsączoną z wody paprykę. Gdy zacznie się gotować dodać koncentrat i przyprawami doprawić do smaku.
Margarynę rozgrzać, dodać mąkę i zrumienić. Zasmażkę dodać do mięsa, aby zagęścić.