Sposób przygotowania:
Brownie z musem malinowym-pycha
Ciasto: 1. Nagrzewamy piekarnik do 160 stopni . 2. Tortownicę wyłozyć pergaminem 3. W rondelku rozpuszczamy czekoladę i masło, mieszamy cały czas . 4. trzepaczką wmieszamy w czekoladową masę cukier. 5. Stopniowo dodajemy do masy roztrzepane jajka i szybko mieszamy. 6. Dodajemy do masy esencję i sól i stopniowo dodajemy do ciasta mąkę. 8. Dobrze wymieszane ciasto wylej do tortownicy i wstaw ją do piekarnika. 9. Piecz około 35-40 minut - patyczek włożony w środek ciasta, po wyjęciu ma być PRAWIE czysty. Ciasto ma odchodzić od brzegów tortownicy. 10. Upieczone ciasto odstaw do ostygnięcia. Masa malinowa: zmrożone maliny zmiksować z cukrem i potem zmiksować z serkiem. Polewa: 1. Na małym ogniu w rondelku rozpuść czekoladę wraz z masłem i kremówką. Mieszamy masę i zdejmujemy z ognia od razu po dobrym połączeniu się składników. Na wystudzone ciasto wykładamy masę malinową i polewamy polewą. Odstawiamy do lodówki na godzinę.