Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowa pychotka
Ciasto:
Masło utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym.Dodaj żółtka,białka wymieszaj na pianę.Mąkę wymieszaj z kisielem i proszkiem do pieczenia.Połącz ze sobą wszystkie składniki,na końcu dodaj pianę z białek,wymieszaj ciasto i piecz w temp 180 st przez 35 minut.
Masa:
Białka ubij na pianę ze szczyptą soli.Pod koniec ubijania dodaj cukier i sok z cytryny.Ubijaj aż cukier się rozpuści.Pianę wymieszaj z wiórkami kokosowymi.
Na upieczone ciasto ułóż cząstki brzoskwiń i wylej na nie pianę kokosową.Zapiecz ciasto aż piana będzie koloru złotego.Ostudź i podawaj.
Masło utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym.Dodaj żółtka,białka wymieszaj na pianę.Mąkę wymieszaj z kisielem i proszkiem do pieczenia.Połącz ze sobą wszystkie składniki,na końcu dodaj pianę z białek,wymieszaj ciasto i piecz w temp 180 st przez 35 minut.
Masa:
Białka ubij na pianę ze szczyptą soli.Pod koniec ubijania dodaj cukier i sok z cytryny.Ubijaj aż cukier się rozpuści.Pianę wymieszaj z wiórkami kokosowymi.
Na upieczone ciasto ułóż cząstki brzoskwiń i wylej na nie pianę kokosową.Zapiecz ciasto aż piana będzie koloru złotego.Ostudź i podawaj.