Sposób przygotowania:
Brzuszek pieczony
1.Mięso myjemy i osuszamy. Nacieramy przyprawami
i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Brzuszek zwijamy i związujemy mocno cienkim bawełnianym sznurkiem. Odstawiamy do lodówki przynajmniej na 2 godziny (ja pozostawiam mięso w przyprawach na noc);
2.Wkładamy mięso w rękaw do pieczenia i umieszczamy w piekarniku nagrzanym do temperatury 200°C na 2,5 godziny.
i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Brzuszek zwijamy i związujemy mocno cienkim bawełnianym sznurkiem. Odstawiamy do lodówki przynajmniej na 2 godziny (ja pozostawiam mięso w przyprawach na noc);
2.Wkładamy mięso w rękaw do pieczenia i umieszczamy w piekarniku nagrzanym do temperatury 200°C na 2,5 godziny.
Henia
eli_555
msewka
iwi69