Sposób przygotowania:
Budyniowe ciasteczka z czekoladą i rodzynkami
1. Czekoladę kroimy w drobną kosteczkę.
2. Z podanych składników zagniatamy ciasto, dodajemy również pokrojoną czekoladę. Następnie z ciasta formujemy niewielkie kulki, lekko je spłaszczamy i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
3. Ciasteczka pieczemy około 25 minut do zrumienienia.
4. Upieczone ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego życzę.
Rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
2. Z podanych składników zagniatamy ciasto, dodajemy również pokrojoną czekoladę. Następnie z ciasta formujemy niewielkie kulki, lekko je spłaszczamy i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
3. Ciasteczka pieczemy około 25 minut do zrumienienia.
4. Upieczone ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego życzę.
Rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
gusia1000
Babeczka35
Dziękuję.