Sposób przygotowania:
Bułeczki z serem.
W ciepłym mleku rozrabiamy drożdże, łyżkę cukru i 2 łyżki mąki. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę aż zaczną rosnąć. Mąkę, proszek, skórkę i sol mieszamy razem. W środku robimy dołek gdzie wlewamy pracujący zaczyn. Do tego samego dołka dodajemy olej i jajko..wyrabiamy gładkie ciasto. Odstawiamy w ciepłe miejsce aż podwoi swoją objętość. Wyrośnięte ciasto wykładamy na blat i rozklepujemy na 3 cm placek. Szklanką wycinamy kółka i układamy do ponownego wyrośnięcia na blaszce wyłożonej papierem. Składniki na twaróg miksujemy razem. Każde kółko smarujemy mlekiem, a następnie na środku robimy dołek za pomocą kieliszka ( dociskają nim mocno) w tak powstały dołek nakładamy porcję sera i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy 20 min w 170 stopniach, jeszcze gorące posypujemy odrobią czekolady.