Sposób przygotowania:
Makaron ze szpinakiem i ziołami
1) Makaron kokardki gotujemy w osolonej wodzie przez ok. 10 minut na al dente.
2) Szpinak odmrażamy i odciskamy z nadmiaru wody.
3) Na patelnię wlewamy oliwę z oliwek i wrzucamy szpinak.
4) Szpinak posypujemy solą himalajską ziołową, pieprzem ziołowym, czosnkiem niedźwiedzim i czosnkiem granulowanym.
5) Szpinak z przyprawami łączymy i dodajemy makaron.
6) Wszystko razem chwilkę podsmażamy i podajemy.
2) Szpinak odmrażamy i odciskamy z nadmiaru wody.
3) Na patelnię wlewamy oliwę z oliwek i wrzucamy szpinak.
4) Szpinak posypujemy solą himalajską ziołową, pieprzem ziołowym, czosnkiem niedźwiedzim i czosnkiem granulowanym.
5) Szpinak z przyprawami łączymy i dodajemy makaron.
6) Wszystko razem chwilkę podsmażamy i podajemy.