agabi22

agabi22

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 523]

cannelloni razowe nadziewane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

cannelloni w wersji mięsnej

cannelloni razowe nadziewane Więcej zdjęć (5)

Składniki:

cannelloni razowe nadziewane

 

  • makaron cannelloni 1/2 paczki
  • gulasz wołowy 200 g
  • ser żółty tarty 100 g
  • sos serowy 1 opakowanie
  • śmietana 2 łyżki

Sposób przygotowania:

cannelloni razowe nadziewane
gulasz wołowy ( najlepszy jak została z dnia poprzedniego) rozdrabniamy widelce. nieugotowany makaron nadziewamy mięsem. układamy w żaroodpornym naczyniu. sos serowy przygotowujemy według instrukcji na opakowaniu ale z dodatkiem 2 łyżek śmietany. zalewamy makaron, posypujemy serem. pieczemy 25 minut w temp. 170 stopni. smacznego:)
cannelloni razowe nadziewane
makaron cannelloni jeżeli zapiekamy w sosie nie trzeba gotować
cannelloni razowe nadziewane
makaron cannelloni jeżeli zapiekamy w sosie nie trzeba gotować
cannelloni razowe nadziewane
makaron cannelloni jeżeli zapiekamy w sosie nie trzeba gotować
cannelloni razowe nadziewane
makaron cannelloni jeżeli zapiekamy w sosie nie trzeba gotować