Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Cebula po włosku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

coś dla jaroszy i nie tylko świetne jako zakąska

Cebula po włosku

Składniki:

Cebula po włosku

 

  • 2 duże cebule
  • 20 dag żółtego sera
  • 4 jaja
  • tłuszcz do smażenia
  • szczypiorek
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Cebula po włosku
cebule pokroić w plastry i zrumienić na tłuszczu. gdy trochę przestygnie, staranie wymieszać z jajami, startym serem i przyprawami, drobno pokrojonym szczypiorkiem tak by powstała dość gęsta masa. nabierać łyżką nieduże porcje, kłaść na rozgrzanym tłuszczu i smażyć z obu stron na rumiano.

Tagi:

sery ser