Sposób przygotowania:
Chałwowe babeczki z czekoladowym musem
Mleko z proszkiem do musu miksować 5 minut, gotowy mus przełożyć do worka cukierniczego z końcówką gwiazdki i schować na dwie godziny do lodówki. Gdy mus się chłodzi do miski wlać mleko, olej i wbić jajka, wymieszać.
Dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i cukrem, wymieszać i dodać posiekaną chałwę. Wlać oranżadę i znowu wymieszać. 6 papilotek do babeczek umieścić we wgłębieniach formy na babeczki i rozdzielić ciasto.
Babeczki piec 30 minut w 175 stopniach.
Po upieczeniu wystudzić, udekorować przygotowanym musem i gwiazdkami.
Dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i cukrem, wymieszać i dodać posiekaną chałwę. Wlać oranżadę i znowu wymieszać. 6 papilotek do babeczek umieścić we wgłębieniach formy na babeczki i rozdzielić ciasto.
Babeczki piec 30 minut w 175 stopniach.
Po upieczeniu wystudzić, udekorować przygotowanym musem i gwiazdkami.