Sposób przygotowania:
Chatka Baby Jagi
Miękkie masło,cukier puder,żółtka,cukier waniliowy i ser miksujemy ze sobą aż masa będzie gładka i jednolita.Dzielimy na pół,do jednej części dodajemy kakao i dokładnie ze sobą mieszamy. Herbatniki układamy na folii aluminiowej w 3 rzędach po 6 sztuk.Smarujemy je połową masy kakaowej,układamy następną warstwę herbatników i znów smarujemy masą kakaową,przykrywamy ciasteczkami i wykładamy masę waniliową.Przy pomocy folii składamy ciasto w formę chatki ( zewnętrzne rzędy ciasteczek składamy do środka).Całość dokładnie owijamy folią i odstawiamy do lodówki do zastygnięcia na około 2 godz.Po tym czasie polewamy ciasto polewą czekoladową i znów odstawiamy do zastygnięcia. Ciasto najlepsze jest na drugi dzień (herbatniki lekko zmiękną i łatwo się kroi)