Sposób przygotowania:
Chrupiące gofry z jabłkami
Jajka rozkłócamy.
Mąkę pszenną mieszamy z proszkiem i mąką ziemniaczaną.
Stopniowo do jajek dodajemy mąki i mleko.
Na koniec dodajemy olej.
Mieszamy ciasto dokładnie aby nie było grudek.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę.
Dodajemy do ciasta, mieszamy.
Pieczemy w gofrownicy na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami np. bitą śmietaną.
Smacznego ;)
Mąkę pszenną mieszamy z proszkiem i mąką ziemniaczaną.
Stopniowo do jajek dodajemy mąki i mleko.
Na koniec dodajemy olej.
Mieszamy ciasto dokładnie aby nie było grudek.
Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę.
Dodajemy do ciasta, mieszamy.
Pieczemy w gofrownicy na złoty kolor.
Podajemy z ulubionymi dodatkami np. bitą śmietaną.
Smacznego ;)