Sposób przygotowania:
chrupkowy przysmak
Potrzebne jest większe naczynie np.miska lub garnek, do którego wsypujemy chrupki.Na tyle duże,żeby można było je swobodnie wymieszać z przygotowaną masą chrupkową.A robimy ją w ten sposób,że rozpuszczamy margarynę w rondlu i dodajemy do niej krówki,oczywiście bez papierków.Podgrzewamy aż krówki się rozpuszczą i masa stanie się w miarę jednolita.Lekko przestudzoną masę wlewamy do miski z chrupkami i mieszamy tak,żeby masa je oblepiła.Całość przekładamy do blaszki lub innego naczynia wyłożonego folią spożywczą(nie aluminiową,bo pózniej trudno ją odkleić) i mocno uciskamy dłonią żeby zostało jak najmniej wolnych przestrzeni w środku.Odstawiamy do zastygnięcia.Smacznego!
cherry
bajaderka
Zgadza się,nie można tego przestać jeść.Konsystencja zależy od krówek .Lepsze są kruche,ale nie zawsze w sklepie możemy to sprawdzić
bajaderka
Zgadza się,nie można przestać tego jeść.Lepsze do tego są kruche krówki,ale nie zawsze możemy to w sklepie sprawdzić.