Sposób przygotowania:
Ciasteczka cynamonowe
Do miski przesiewamy mąkę, dodajemy posiekane zimne masło, jajka, cukier puder, cynamon, sodę oraz miód. Zagniatamy ciasto.
Ciasto dzielimy na mniejsze części, układamy na podsypanej stolnicy, wałkujemy na grubość 0,5 cm, za pomocą foremek wycinamy ciasteczka.
Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posypujemy cukrem.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez około 10 minut w temperaturze 180 stopni.
Ciasto dzielimy na mniejsze części, układamy na podsypanej stolnicy, wałkujemy na grubość 0,5 cm, za pomocą foremek wycinamy ciasteczka.
Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posypujemy cukrem.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez około 10 minut w temperaturze 180 stopni.