dopiod

dopiod

Kucharz
[Przepisów: 4]

Ciasteczka owsiano-czekoladowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Zdrowe, pożywne ciastka, dzięki czekoladzie bardzo słodkie i pyszne :)

Ciasteczka owsiano-czekoladowe

Składniki:

Ciasteczka owsiano-czekoladowe

 

Sposób przygotowania:

Ciasteczka owsiano-czekoladowe
Utrzeć mikserem masło i cukier, następnie dodać jajko. Chwilę ucierać. Dodać resztę składników i porządnie wymieszać. Uformować z ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Uformować ciasta jak na zdjęciu. Piec w temperaturze 180ºC przez około 15 minut, do czasu, jak będą lekko brązowawe. Przed spożyciem ostudzić. Smacznego! Porcja na ok.30 ciasteczek.