Sposób przygotowania:
Ciasteczka z makiem 2
Margarynę posiekać z cukrem i dodać pozostałe suche składniki, zagnieść gładkie ciasto które cienko rozwałkować na lekko podsypanej mąką stolnicy i wyciąć foremką ciasteczka. Ciastka ułożyć na natłuszczonej blaszce i piec w temp. 180 st do zrumienienia po upieczeniu ciastka polać rozpuszczoną białą czekoladą wymieszaną z mlekiem. Można dodatkowo posypać makiem i odstawić do zastygnięcia czekolady.
![Ciasteczka z makiem 2 Ciasteczka z makiem 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasteczka-z-makiem-2-154823.jpg)
![Ciasteczka z makiem 2 Ciasteczka z makiem 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasteczka-z-makiem-2-154824.jpg)
![Ciasteczka z makiem 2 Ciasteczka z makiem 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasteczka-z-makiem-2-154825.jpg)