Sposób przygotowania:
ciastka miodowe na cynamonie
Do rondla wlewamy olej miód i cukier i leciutko podgrzewamy mieszając tak by składniki się połączyły i masę dodawać stopniowo do maki razem z cynamonem i powstanie nam gładkie ciasto
potem ciasto rozwałkować na grubość około 1 cm
i szklanką wycinamy kółka układamy je na pergaminie i pieczemy przez 15 minut w piekarniku na 180 c Śmietanę wlej do rondelka jak będzie już podgrzane to dodajemy gorzką czekoladę i mieszając tak by czekolada się rozpuściła i na końcu polewamy masę na ciasteczka
potem ciasto rozwałkować na grubość około 1 cm
i szklanką wycinamy kółka układamy je na pergaminie i pieczemy przez 15 minut w piekarniku na 180 c Śmietanę wlej do rondelka jak będzie już podgrzane to dodajemy gorzką czekoladę i mieszając tak by czekolada się rozpuściła i na końcu polewamy masę na ciasteczka