Sposób przygotowania:
Ciastka serowe z jabłkami
Margarynę i ser posiekać z mąką.Zagniatamy ciasto.
Podsypując mąką,ciasto rozwałkować.
Wykrawać kwadraciki.
Jabłka po obraniu pokroić na mniejsze kawałki.
Na każdym kwadracie dajemy kawałek jabłka.
Rogi kwadracików pozaginać do środka,
Lekko zlepiamy.
Gotowe ciasteczka układamy na posmarowanej
tłuszczem blaszce.
Pieczemy na złoty kolor w temp.180 st.
Podsypując mąką,ciasto rozwałkować.
Wykrawać kwadraciki.
Jabłka po obraniu pokroić na mniejsze kawałki.
Na każdym kwadracie dajemy kawałek jabłka.
Rogi kwadracików pozaginać do środka,
Lekko zlepiamy.
Gotowe ciasteczka układamy na posmarowanej
tłuszczem blaszce.
Pieczemy na złoty kolor w temp.180 st.