Sposób przygotowania:
Ciasto bez pieczenia
Ciasto robię te kiedy naprawdę nie che mi się piec
1 Najpierw układamy herbatniki na blaszce takiej prostokątnej do ciasta
2 na to masę budyniową czyli budyń gotujemy śmietankowy według instrukcji na opakowaniu studzimy i miksujemy z margaryną
3 Na masę budyniową kładziemy biszkopty jeden obok drugiego
4 Ubijamy mleko z puszki z ostudzona galaretką pomarańczową
wylewamy na biszkopty na wierzch zalewamy tężejącą galaretkę pomarańczową mamy ciasto ja robię na papierze to ciasto
1 Najpierw układamy herbatniki na blaszce takiej prostokątnej do ciasta
2 na to masę budyniową czyli budyń gotujemy śmietankowy według instrukcji na opakowaniu studzimy i miksujemy z margaryną
3 Na masę budyniową kładziemy biszkopty jeden obok drugiego
4 Ubijamy mleko z puszki z ostudzona galaretką pomarańczową
wylewamy na biszkopty na wierzch zalewamy tężejącą galaretkę pomarańczową mamy ciasto ja robię na papierze to ciasto