Sposób przygotowania:
Ciasto cappuccino
BISZKOPT:z podanych składników na ciasto upiec biszkopt wystudzić Rozpuścić 4 łyżki cappuccino w gorącej wodzie(1 szklanka)wystudzić następnie nasączyć połową kawy biszkopt resztę zastawić do nasączenia herbatników MASA KREMOWA:masło utrzeć po żółtku, łyżeczce cukru pudru,serka homo,mleka w proszku aż do wyczerpania wszystkich składników Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie i ostudzić gdy wystygnie wlewamy do masy i miksujemy Połowę masy wykładamy na nasączony biszkopt do reszty masy dodajemy 4 łyżki cappuccino(można dodać mniej jeśli ktoś lubi mniej aromatyczny krem)na biszkopt i masę wykładamy nasączone herbatniki rzędami Na herbatniki masa cappuccino Możemy dla dekoracji posypać jeszcze cappuccino wstawić do lodówki i schłodzić
msewka
Persik