Sposób przygotowania:
Ciasto - Cycki Cyganki
Ubić pianę z białek, dodać cukier i dalej ubijać. Dodać mąkę, kokos i wymieszać delikatnie. Upiec.
Przygotować masę. Ugotować budyń według opisu na opakowaniu (bez cukru) wystudzić. Miękkie masło utrzeć na puszystą masę, dodać cukier puder i wystudzony budyń. Wymieszać.
Na upieczone ciasto wyłożyć masę, na masie układać okrągłe biszkopty (maczane w wódce) na każdym na środku położyć rodzynkę i zalać polewą.
Przygotować masę. Ugotować budyń według opisu na opakowaniu (bez cukru) wystudzić. Miękkie masło utrzeć na puszystą masę, dodać cukier puder i wystudzony budyń. Wymieszać.
Na upieczone ciasto wyłożyć masę, na masie układać okrągłe biszkopty (maczane w wódce) na każdym na środku położyć rodzynkę i zalać polewą.