madzia1111

madzia1111

Kuchcik
[Przepisów: 1]

ciasto krówkowo-budyniowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

ciasto krówkowo - budyniowe

ciasto krówkowo-budyniowe

Składniki:

ciasto krówkowo-budyniowe

 

  • masa krówkowa(dostępna w sklepie)
  • budyń waniliowy
  • herbatniki 4 duże opakowania
  • bita śmietana
  • czekolada mleczna i biała

 

 

 

Sposób przygotowania:

ciasto krówkowo-budyniowe
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia
układamy jedną warstwę herbatnikówna papierze
nakładamy masę krówkową
przekładamy herbatnikami
nakładamy przyrządony budyń waniliowy wg przepisu na odwrocie
i przekładamy tak aż skończą nam sie herbatniki i budyń,ale zostawiamy górę i nakładamy przyrządoną bitą śmietanę wg przepisu na odwrocie opakowania
trzemy mleczną i białą czekoladę na tarce z małymi oczkami
ztartą czekoladę posypujemy na nałożoną bitą śmietanę i wstawaiamy na 12 godzin do lodówki

ŻYCZĘ SMACZEGO.!!!!

Tagi:

czekolada