Sposób przygotowania:
Ciasto kruche z musem jabłkowym
Miękką margarynę dać do miski,dodać jajka,cukier,cukier waniliowy,smietanę,mąkę i proszek do pieczenia wyrobić ciasto.
Zostawić 1/4 cześć ciasta większą dać na blachę wyłozoną papierem do pieczenia 25-40 cm.Na ciasto wyłozyć wymieszany mus jabłkowy z rodzynkami i
budyniem albo bułką tartą,powierzchnię musu wyrównać.Pozostałe ciasto wywałkować
pociać na paski i zrobić kratkę na ciescie.Blachę wkładamy do nagrzanego piekarnika na45-50 minut ,pieczemy na złoty kolor.
POLECAM !!!
Zostawić 1/4 cześć ciasta większą dać na blachę wyłozoną papierem do pieczenia 25-40 cm.Na ciasto wyłozyć wymieszany mus jabłkowy z rodzynkami i
budyniem albo bułką tartą,powierzchnię musu wyrównać.Pozostałe ciasto wywałkować
pociać na paski i zrobić kratkę na ciescie.Blachę wkładamy do nagrzanego piekarnika na45-50 minut ,pieczemy na złoty kolor.
POLECAM !!!
gusia1000