Sposób przygotowania:
Ciasto MilkyWay
Oddzielić białka od żółtek. Białka ubić, dodać cukier (1 szkl.) i dalej ubijać. Dodać żółtka i jeszcze ubijać. Następnie dodać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Delikatnie wymieszać. Ciasto wylać do formy. Piec 25 min. w piekarniku nagrzanym do temp. 175 st. C. Ostudzić, przekroić na 2 części. Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym. Ostudzić. Miękką margarynę utrzeć na puszystą masę, dalej ucierać dodając ostudzone mleko z cukrem oraz mleko w proszku. Utrzeć tak, żeby nie było grudek z mleka w proszku. Ale jak będą,to też jadalne i dobre. :) Na jedną część ciasta wyłożyć całą masę, przykryć drugą częścią i polać polewą (garnek z czekoladą i mlekiem wstawiamy do kąpieli wodnej, tj. do większego garnka z wodą i tak rozpuszczamy czekoladę. Normalnie może się przypalić).