Sposób przygotowania:
Ciasto Pysio
Biszkopt :
4 jajka, 2 szklanki cukru - miksować
1 szklankę oleju, 3 szklanki mąki na przemian ze szklanką wody mineralnej (może być gazowana lub nie ) 2 łyżki proszku do pieczenia. Pieczemy biszkopt.
1 warstwa:
sok pysio zielony zrobić z 3 budyniami śmietankowymi.
2 warstwa :
Delicje wyłożyć na ten budyń.
Dwie śnieżki lub dwie galaretki czerwone (rozpuścić w 2,5 szkl wody ) tężejącą dodać do ubitej śmietany - tym polać delicje.
Na upieczony biszkopt dajemy 1 warstwę czyli sok pysio z budyniem. Następnie dajemy na to wszystko drugą warstwę. Na samą górę dajemy polewę czekoladową.
4 jajka, 2 szklanki cukru - miksować
1 szklankę oleju, 3 szklanki mąki na przemian ze szklanką wody mineralnej (może być gazowana lub nie ) 2 łyżki proszku do pieczenia. Pieczemy biszkopt.
1 warstwa:
sok pysio zielony zrobić z 3 budyniami śmietankowymi.
2 warstwa :
Delicje wyłożyć na ten budyń.
Dwie śnieżki lub dwie galaretki czerwone (rozpuścić w 2,5 szkl wody ) tężejącą dodać do ubitej śmietany - tym polać delicje.
Na upieczony biszkopt dajemy 1 warstwę czyli sok pysio z budyniem. Następnie dajemy na to wszystko drugą warstwę. Na samą górę dajemy polewę czekoladową.