Sposób przygotowania:
Ciasto raffaello
W 1 szklance mleka roztrzepać żółtka,mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną. 2 szklanki mleka zagotować z cukrem, dodać mąkę z żółtkami i ugotować budyń. Masło utrzeć dodając po 1 łyżce zimnego budyniu. Dodać kokos i alkohol.
Tacę wyłożyć papierem na nim rozłożyć 1 część herbatników, nałożyć masę i znów herbatniki- zrobić 4 warstwy. Na wierzch wyłożyć krem i posypać kokosem. Wstawić ciasto do lodówki i lekko przykryć folią.
Tacę wyłożyć papierem na nim rozłożyć 1 część herbatników, nałożyć masę i znów herbatniki- zrobić 4 warstwy. Na wierzch wyłożyć krem i posypać kokosem. Wstawić ciasto do lodówki i lekko przykryć folią.