Sposób przygotowania:
Ciasto salceson ( rolada waflowa)
Dwie ściereczki mocno zwilżamy. Przykrywamy wafle do momentu aż zmiękną.
Galaretkę rozpuszczamy w 200 ml wody.
Masło rozpuszczamy, dodajemy kakao, cukier i lekko rozkruszone herbatniki.
Łączymy z galaretkę i dodajemy ulubione orzechy i bakalie.
Gęstą masę wykładamy równomiernie na wafle.
Zwijamy dość sztywno i zawijamy w folię spożywczą.
Wkladamy do lodówki na minimum 2 godziny, najlepiej na całą noc.
Smacznego ;)
Galaretkę rozpuszczamy w 200 ml wody.
Masło rozpuszczamy, dodajemy kakao, cukier i lekko rozkruszone herbatniki.
Łączymy z galaretkę i dodajemy ulubione orzechy i bakalie.
Gęstą masę wykładamy równomiernie na wafle.
Zwijamy dość sztywno i zawijamy w folię spożywczą.
Wkladamy do lodówki na minimum 2 godziny, najlepiej na całą noc.
Smacznego ;)