Sposób przygotowania:
Ciasto z kisielem cytrynowym
Do miski wsypać mąkę, dodać kisiel cytrynowy, sól i proszek do pieczenia, wymieszać.
Jajka ubić mikserem z cukrem na puszystą masę.
Do masy jajecznej stopniowo dodawać pokrojoną margarynę, serek waniliowy i mąkę wymieszaną z innymi składnikami.
Na sam koniec dodać sok z cytryny i skórkę, zmiksować.
Formę do ciasta wysmarować tłuszczem.
Ciasto wylać do wysmarowanej formy, włożyć do nagrzanego piekarnika na 180 stop, piec około 45 minut
Jajka ubić mikserem z cukrem na puszystą masę.
Do masy jajecznej stopniowo dodawać pokrojoną margarynę, serek waniliowy i mąkę wymieszaną z innymi składnikami.
Na sam koniec dodać sok z cytryny i skórkę, zmiksować.
Formę do ciasta wysmarować tłuszczem.
Ciasto wylać do wysmarowanej formy, włożyć do nagrzanego piekarnika na 180 stop, piec około 45 minut