Sposób przygotowania:
Ciasto z kremem prince polo
Biszkopt:Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy z cukrem na sztywną pianę. Wbijamy po jednym żółtku, ciągle ubijając. Mąkę pszenną mieszamy z proszkiem do pieczenia i kakao. Dajemy do masy jajecznej. Delikatnie mieszamy. Pieczemy. Ściągamy skórkę z biszkopta. Krem: Z pół litra mleka odlewamy szklankę. Pozostałe zagotowujemy. W odlanym mleku rozpuszczamy dwa budynie z cukrem. Wylewamy na gotujące mleko. Gotujemy do zgęstnienia budyń. Ucieramy miękkie masło z zimnym budyniem, i dwoma posiekanymi prince polo Beza: Pozostałe batony prince-polo siekamy na drobno. Pianę ubijamy z białek na sztywno z cukrem. Dajemy posiekane batony i posikane orzechy. Mieszamy, wykładamy na pergamin i pieczemy w 200 st. ok 15 minut. Biszkopt smarujemy kremem, układamy bezę i dekorujemy rozpuszczoną czekoladą.