Sposób przygotowania:
Prince Polo
1. Białka ubić z cukrem. Następnie dodawać po jednym żółtku. Dodać mąkę z proszkiem i kakao. piec ok. 25 min w temp. 170st.
2. Białka ubić z cukrem, dodać pokrojone wafelki, posiekane orzechy i wiórki. Wymieszać. Piec w tej samej blasze 20 min w temp. 170st.
3. Żółtka ubić na parze, dodać cukier. ostudzić. Margarynę utrzeć, stopniowo dodawać masę jajeczną.
5. Ciasto kakaowe nasączyć przegotowaną wodą z sokiem z cytryny. Wyłożyć krem, położyć ciasto z "Prince polo", lekko docisnąć. Polać polewą.
2. Białka ubić z cukrem, dodać pokrojone wafelki, posiekane orzechy i wiórki. Wymieszać. Piec w tej samej blasze 20 min w temp. 170st.
3. Żółtka ubić na parze, dodać cukier. ostudzić. Margarynę utrzeć, stopniowo dodawać masę jajeczną.
5. Ciasto kakaowe nasączyć przegotowaną wodą z sokiem z cytryny. Wyłożyć krem, położyć ciasto z "Prince polo", lekko docisnąć. Polać polewą.
robertjankopp
Lady Marmolada