Sposób przygotowania:
Ciasto z masą i galaretką
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie (każdą osobno). Można zmniejszyć ilość wody niż podano w przepisie. Galaretki zostawić do stężenia. Następnie galaretki pokroić w kostkę.Z podanych składników na cisto upiec biszkopt. Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody (trzeba uważać aby nie stężała) . Jajka wybić dodać cukier i cukier waniliowy.Ubić na puszystą masę. Następnie dodać miękkie masło. Wlać mleko i dokładnie wymieszać. Ogrzać do połączenia składników (ja wstawiam na chwilę do mikrofalówki i sprawdzam by zbytnio się nie zgrzało). Dodać żelatynę i wymieszać. Odstawić do przestygnięcia, gdy masa zacznie gęstnieć dodać pokrojone galaretki (najlepiej schłodzone w lodówce). Całość delikatnie wymieszać i wyłożyć na upieczone ciasto.Masę przykryć biszkoptami i polać polewą czekoladową .